شکلات
خانه / پودر کاکائو / پودر کاکائو قلیایی ارجینال- PH 5 to 8 -مخصوص صنایع غذایی

پودر کاکائو قلیایی ارجینال- PH 5 to 8 -مخصوص صنایع غذایی

پودر کاکائو یکی از محصولاتی است که از دانه‌های کاکائو به دست می‌آید. پس از استخراج روغن از دانه‌های کاکائو باقی‌مانده آن خشک و آسیاب شده و به‌عنوان پودر کاکائو مورداستفاده کارخانه‌ها و تولیدی‌های شیرینی و شکلات‌سازی قرار می‌گیرد. پودرهای کاکائو در بازار ایران بیشتر وارداتی هستند.

 

مارک و برندهای این پودرها باهم متفاوت است و از کیفیت و قیمت مختلفی برخوردارند. این محصول بیشتر توسط کشورهای هلند، برزیل و اسپانیا تولید و صادر می‌شود. پودرهای کاکائو دارای دو نوع پودر کاکائو طبیعی و پودر کاکائو قلیایی هستند که در ادامه بیشتر با مشخصات و تفاوت‌های این دو پودر آشنا خواهید شد.

Ph پودر کاکائو ارجینال برای صنایع غذایی

پودر کاکائو قلیایی

میزان ph پودر کاکائو یا همان اسیدی بودن آن با توجه به نوع پودر کاکائو متفاوت است. پودرهای کاکائو طبیعی که ماده افزودنی به آن‌ها اضافه نمی‌شود دارای ph 5 تا ۶ هستند. به همین علت ماهیتی اسیدی دارند و از طعم ترشی برخوردارند. پودر کاکائو قلیایی ازلحاظ اسیدی خنثی است و به علت اضافه کردن برخی از افزودنی‌ها ph آن معمولاً ۷ است. البته نوعی از پودرهای کاکائو قلیایی وجود دارند که تلخ‌تر بوده و رنگ تیره‌تری دارند ph این پودرها بر روی ۸ تنظیم‌شده است.

ترکیبات پودر کاکائو

ترکیبات پودر کاکائو

ترکیبات پودر کاکائو با توجه به نوع آن تا حدودی متفاوت است. این پودر دارای مواد مغذی فراوانی همچون کربوهیدرات، چربی، پروتئین، آهن، کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، روی، منگنز و مقداری آب است. پودر کاکائو به علت دارا بودن این مواد معدنی برای سلامتی بدن بسیار مفید است.

تفاوت پودر کاکائو قلیایی و طبیعی

تفاوت پودر کاکائو قلیایی و طبیعی

پودرهای کاکائو طبیعی به‌طور مستقیم از دانه‌های کاکائو تولید می‌شوند و هیچ مواد افزودنی به آن‌ها اضافه نمی‌شود. در مقابل پودر کاکائو قلیایی با مواد افزودنی همچون کربنات پتاسیم ترکیب‌شده تا میزان اسیدیته و ترشی کاکائو طبیعی از بین برود. پودرهای قلیایی حلالیت بهتری در آب دارند. به‌طورکلی تفاوت پودر کاکائو قلیایی و طبیعی در رنگ، طعم و رایحه می‌باشد. پودرهای قلیایی دارای رنگ تیره‌تری هستند. طعم و رایحه پودرهای طبیعی تندتر است و می‌توان با استفاده از این سه ویژگی پودرهای قلیایی را از طبیعی تشخیص داد. میزان قیمت پودرهای کاکائو قلیایی شده کمتر از پودرهای طبیعی است.

برای خرید عمده پودر کاکائو قلیایی می‌توانید با واحد فروش بازرگانی سورن در تماس باشید. سورن واردکننده و عرضه‌کننده انواع پودرهای کاکائو قلیایی شده است. تمامی پودرهای کاکائو این برند دارای تأییدیه سلامت هستند و از کیفیت بالایی برخوردارند؛ بنابراین خرید مطمئن و آسانی را با سورن تجربه خواهید کرد.

پودر کاکائو

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
تماس با پشتیبانی و فروش
راه های ارتباطی:
mobile icon شماره موبایل: 989122581660
telephone icon تلفن دفتر مرکزی: 982122092992
telegram icon کانال تلگرام: chocolatiran@
url icon آدرس سایت: www.chocolatiran.ir
email icon پست الکترونیکی: info@chocolatiran.ir

مطلب پیشنهادی

پودر کاکائو صنایع غذایی

تامین کنندگان عمده پودر کاکائو ویژه تولید شکلات- Soren Cacao

خرید پودر کاکائو ، پودر کاکائو صنایع غذایی ، بازرگانی پودر کاکائو ، پودر کاکائو …

Call Now Buttonتماس با ما